Bouwen in vertrouwen
 

Tandheelkunde

Bouwbedrijf Lucian heeft een zeer ruime ervaring met het bouwen en verbouwen van tandartspraktijken, waarvan u op deze website al enkele voorbeelden kunt zien. Tijdens onze samenwerking met Utrecht Dental hebben wij al meerdere praktijken gerealiseerd, waarbij onze beide bedrijven goed op elkaar ingespeeld raakten. 

Utrecht Dental is een toonaangevende inrichter van onder meer tandarts-, orthodontie-, mondhygiënisten en dierenartspraktijken. Naast ontwerp- en adviesdiensten, leveren ze alle benodigde apparatuur en meubilair -inclusief bijbehorende servicediensten en onderhoud. Bouwbedrijf Lucian bouwt na de keuze voor de juiste inrichting mee aan de ontwerpen die Utrecht Dental met u maakt. Zo heeft u niet alleen state-of-the-art apparatuur en de bijbehorende uitstekende service voor uw praktijk, maar ook een prachtige werkomgeving waarin dit tot zijn recht komt.


Onze beide bedrijven zorgen samen voor het totaalpakket aan vaardigheden en materiaal; van concept tot oplevering zijn u en uw praktijk zo in goede handen. Wilt u ook profiteren van de know-how en kwalitatief hoogwaardige apparatuur van Utrecht Dental, en bent u tevens op op zoek naar een bouwbedrijf -met alle expertise en vakmanschap die nodig is bij het opzetten of vernieuwen van uw praktijk?

Kijkt u eens op de site van Utrecht Dental om te kijken wat zij voor uw praktijk kunnen betekenen: https://www.utrechtdental.nl/