Bouwen in vertrouwen
 

Kozijnen en rolluiken op maat

Zijn uw (oude) kozijnen aan vervanging toe? Of wilt u graag nieuwe kozijnen voor een lagere energierekening,een betere brand- en inbraakveiligheid -of eenvoudigweg een prachtige afwerking van uw huis? Het vervangen van uw kozijnen biedt vele voordelen.

Ons bedrijf werkt met een brede selectie van de beste kwaliteit kozijnen, en onze vakkundige monteurs monteren naar uw wensen, aan de hand van de laatste normen. Bouwbedrijf Lucian verzorgt daarbij plaatsing en/of levering tegen een scherpe prijs. Wij komen graag bij u langs om bij u te komen meten, en met u te kijken welk kozijn het beste bij uw gebouw past.


Wij verzorgen kozijnen in de volgende materialen:

Kunststof

Gaat u voor gebruikersgemak? Kunststof kozijnen zijn goedkoper in de aanschaf, en behoeven weinig onderhoud.

Deze kozijnen zijn naast gemakkelijk in het onderhoud ook zeer mooi -Kunststof kozijnen hoeven qua presentatie zeker niet voor andere materialen onder te doen. Door de houtnerfstructuur in het profiel zijn ze bijna niet meer van houten kozijnen te onderscheiden, en naar wens in vele kleuren leverbaar.  Schilderen is ook niet nodig!

Aluminium

Aluminium is sterk, stabiel en biedt hoge waarden voor de isolatie van je woning.

Aluminium kozijnen worden door hun lichte gewicht en structurele kwaliteiten veel gebruikt voor deuren, ramen en schuifpuien. De lange levensduur en onderhoudsarm materiaal heeft zich bewezen. . Denkt u eerder aan een modern strak huis, of heeft u liever een stijlvolle en klassieke look? Met aluminium heeft u een zeer grote keuze uit uiteenlopende stijlen.

Hout

Mensen die gaan voor een authentieke, warme uitstraling kiezen vaak voor houten kozijnen.

Hout is een duurzaam materiaal en gaat vele jaren mee. Gedurende deze periode is hout steeds gemakkelijk te repareren bij een beschadiging, en is het makkelijk de kozijnen van een nieuwe kleur te voorzien. Hout beschikt ook over uitstekende isolatiekenmerken en deze kozijnen hebben een prachtige, warme uitstraling..


Kundig advies en een goede ontzorging -wij bieden het u!

Kunststof, hout of aluminium- ieder materiaal heeft zijn eigen kenmerken, voor- en nadelen.  Een vakman kan u advies geven over alle belangrijke punten die spelen bij de aankoop van kozijnen. Wij helpen u daarnaast met het ontwerp en zorgen voor een onberispelijke plaatsing en afwerking.

Bouwbedrijf Lucian werkt samen met gecertificeerde toeleveranciers. Wij dragen zorg voor alle aspecten van de levering en plaatsing, zodat u steeds een enkel aanspreekpunt hebt.  Bij vragen of opmerkingen zijn wij goed bereikbaar, en heeft u snel antwoord.